FABY Verkooppunt

Faby werd in 2013 opgericht door de Viale familie in Italie en is hèt pedicure- en manicure merk dat respect voor milieu en de gezondheid van klanten en professionals heeft weten te combineren tot een kwalitatief hoogwaardig product met een luxe uitstraling...

Toen het merk op de markt kwam wilde de familie, als voormalig distributeur van o.a. OPI en andere high-end merken, zich vooral onderscheiden door te innoveren op duurzaamheid zònder in te boeten op kwaliteit.

Faby is verkrijgbaar in meer dan 50 landen... 

Faby is niet alleen een vooraanstaand merk in de wereld van pedicure- en manicureproducten, maar het staat ook bekend om zijn sterke toewijding aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bedrijf streeft ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook om een positieve impact te hebben op de samenleving en het milieu.

Faby werd opgericht in 2013 door de Viale-familie in Italië en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als hét merk voor pedicure- en manicureproducten dat respect voor het milieu combineert met de gezondheid van klanten en professionals. Het merk onderscheidt zich door innovatie op het gebied van duurzaamheid zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Faby heeft verschillende initiatieven gelanceerd om duurzaamheid te bevorderen, waaronder het gebruik van milieuvriendelijke verpakkingen, het minimaliseren van afval tijdens het productieproces en het ondersteunen van lokale gemeenschappen waar de grondstoffen vandaan komen. Het bedrijf werkt ook samen met gecertificeerde leveranciers die zich inzetten voor ethische en milieuvriendelijke praktijken.

Daarnaast is Faby actief betrokken bij liefdadigheidsinitiatieven en ondersteunt het verschillende goede doelen die zich inzetten voor het welzijn van mens en dier. Dit omvat onder andere het bieden van steun aan organisaties die zich inzetten voor dierenwelzijn, milieubescherming en onderwijs.

Door zijn inzet voor duurzaamheid, kwaliteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft Faby een sterke reputatie opgebouwd als een merk dat niet alleen producten van topkwaliteit levert, maar ook een positieve bijdrage levert aan de wereld om ons heen.

 

 

100% VEGAN

Faby-producten bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en is dierproefvrij. Integendeel de producten zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten om de nagels en de huid van handen en voeten het beste te geven van wat de natuur te bieden heeft

10 FREE

Alle FABY producten zijn 10 FREE en dus vrij van de 10 schadelijkste stoffen: DBP (dibutylftalaat), Tolueen, Formaldehyde, Kampfer, Formaldehyde Resin, Ethyl Tosylamide, TPHP (Triphenyl Fosfaat), Aceton, parabenen en lood.

GEEN PETROLATUM

Faby's hand en voetverzorging producten zijn volledig vrij van afvalstoffen uit de olie industrie, dus geen irriterende bestanddelen die de poriën verstoppen en niet biologisch afbreekbaar zijn

HALAL

FABY producten zijn 100% HALAL en voldoen aan de islamtische richtlijnen. Dat betekent voor Faby o.a. dat de nagellak geen alcohol of dierlijke ingrediënten bevat zoals lanoline. De nagellak is verder volledig waterdoorlatend en dat hindert de woedoe dus niet.

 

Faby HAND CREAM met City Filter

Faby HAND CREAM met City Filter
 

Ontdek de weelde van onze luxueuze hydraterende hand- en nagelcrème: Faby HAND CREAM met City Filter. Deze uitzonderlijke formule biedt een beschermende City Filter, intense hydratatie, een delicaat parfum, en een lichte textuur die moeiteloos wordt opgenomen zonder residu achter te laten.

Deze verzachtende crème voedt en kalmeert de huid met zijn snel absorberende textuur. De City Filter vormt een beschermende film op de handhuid om roodheid te voorkomen en te beschermen tegen schadelijke externe invloeden zoals de zon, kou en wind. Verrijkt met antioxidanten en herstellende Aloë Vera, is deze crème ideaal voor handen met droge nagels die extra voeding en hydratatie nodig hebben.

Gebruiksaanwijzing: Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de handen en masseer deze in van de vingertoppen tot aan de pols totdat volledig geabsorbeerd. Voor een ultieme wellnesservaring, combineer het gebruik van deze crème met een ontspannende of energieke massage.

Belangrijkste actieve ingrediënten:

  • M2 Complex (Manuka-olie en Moringa-boter)
  • Aloë Vera (antioxidant en regenererend)
  • Panthenol (hydraterend, verzachtend)
  • Gehydrolyseerde tarwe-eiwitten (hydraterend, versterkend)
  • Bisabolol (kalmerend, verzachtend, vermindert roodheid)
  • Zoete amandelolie (voedend, verzachtend)